Cine suntem?

Turnatorie de neferoase cu experienta de 30 de ani in domeniu. Detinem certificare ISO 9001:2015 – certificat 33/6/9/1 inca din anul 2001.

Producem piese turnate de schimb, bucse, bare, dar si clopote de biserica si statui in ceara pierduta. Avem o gama larga de aliaje meferoase: aluminiu dupa orice norma, toate tipurile de bronz, alama, aliaje de lipit pe baza de staniu, etc.

TURBONEF SRL a fost înființată în 1993, având ca principal obiect de activitate turnarea metalelor neferoase.

Participari la targuri

  • Participare la Târgul de Obiecte Bisericești
  • Prima participare la Târgul European de Obiecte Bisericești din Italia

Principalele lucrări realizate în turnătoria noastră

Clopote de biserica

Cu peste 30 de ani de experienţă în turnarea metalelor neferoase, Turbonef Râmnicu Vâlcea are peste 1000 de clopote vândute în toată lumea, inclusiv în Taiwan, Armenia, Serbia și Italia.

Suntem singurul producător de clopote care are implementat regimul de certificare a calității IS09001. Acest standard de calitate este recunoscut internaţional și este implementat încă din anul 2001. Conform celor peste 400 de clienţi individuali, clopotele turnate de Turbonef Râmnicu Vâlcea au cel mai bun raport preț-calitate de pe piaţa de profil.

Clopotele sunt turnate după metode tradiționale și pot avea greutăți cuprinse între 10 kg și 12 tone.

Calitatea compoziției este garantată ca urmare a testelor periodice efectuate în laboratorul nostru de analiză spectrală a aliajului, în vederea satisfacerii celor mai exigente cerințe primite din partea clienților și asigurării unui nivel ridicat de calitate și perfomanță a produselor.

Cruci de turla din inox

Crucile de turlă produse de noi sunt realizate integral din inox alimentar de înală calitate. Înălțimea crucilor poate fi cuprinsă între 0,75 m și 4 m. La cerere, se pot realiza și alte modele sau dimensiuni.

Standardele de producție sunt acreditate SREN ISO9001, certificare recunoscută internațional.

Candelabre masive din bronz si alama

La cererea clientului, producem candelabre din bronz masiv, în mai multe variante de finisare.

Există atât modele pentru lumânări, cât și pentu iluminare electrică. Candelabrele vechi sau deteriorate pot fi curățate și recondiționate, iar brațele și ornamentele lipsă pot fi înlocuite și/sau completate.

Sfestnice de masa

Toată gama de obiecte bisericești turnate din bronz sau alamă poate fi găsită la Turbonef Râmnicu Vâlcea.

Produsele includ sfeșnice, candelabre, chivot, dicher și tricher, suporți, aplice și alte obiecte din această gamă.

La cerere, orice obiect poate fi suflat în aur.

Toace de bronz si alama

Toată gama de obiecte bisericești turnate din bronz sau alamă poate fi găsită la Turbonef Râmnicu Vâlcea.

Produsele includ sfeșnice, candelabre, chivot, dicher și tricher, suporți, aplice și alte obiecte din această gamă.

La cerere, orice obiect poate fi suflat în aur.

Statui de bronz turnate in tehnica cerii pierdute

În colaborare cu artiști membri ai Uniunea Artiștilor Plastici din România, putem turna statui din bronz sau alamă de orice dimensiune, la prețuri competitive. Statuile sunt realizate prin tehnica cerii pierdute, ceea ce rezultă într-un obiect de artă unic.

Statuile pot fi reconstituite pe baza unor materiale fotografice sau după modelul din ipsos furnizat de client.

De ce TURBONEF?

Calitate

Singurul show-room cu clopote de biserica pe stoc, ce pot fi ascultate inainte de a fi comandate. Marketingul cat si vanzarile directe sunt realizate de catre managementul de conducere al firmei.

Standarde

Societatea noastră, Turbonef Râmnicu Vâlcea, deține certificarea de calitate ISO 9001:2015 – certificat 33/6/9/1 încă din anul 2001.

Echipa

Clopotele și produsele noastre nu sunt fabricate dupa o metoda industrială. Ele sunt realizate cu meștesug și maiestrie de oameni cu zeci de ani de experiență.

Soluții creative

La cerere vă putem consilia referitor la amplasament, fixare, depozitare până la terminarea clopotniței și returnarea sau valorificarea clopotelor deja existente.

Social Media

Vă invităm să urmariți activitatea companiei noastre cât și portofoliul nostru de lucrări pe rețelele de Social Media!